PUTKIREMONTTIUUTISIA

Kunniamaininta Peabille vuoden putkiremontti -kilpailussa!

Peabin toteuttama Ullanlinnassa sijaitsevan yhtiön As Oy Vuoren putkiremontti palkittiin kunniamaininnalla Korjausrakentaminen 2019 vuoden putkiremontti -kilpailussa.

Opiskelijatalon rappu kerralla kuntoon

Jämeräntaival 11, G-rappu. Nollavirheluovutus: yhtään puutetta ei löydy, kun asukkaat muuttavat remontin jälkeen takaisin. Peabin ja Hoasin yhteistyö sujuu mallikkaasti Espoon Otaniemessä.

RALA: Korjauspalveluiden laadullinen hankinta taloyhtiössä

RALA on koonnut yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa oppaan korjauspalveluiden laadullisesta hankinnasta. Opas sisältää hallituksille, isännöitsijöille ja rakennuttajille tarkoitetun laadullisen urakkakilpailutuksen ohjeistuksen.

Peabin putkiremontti pro - ei yllätyksiä remontin hintalappuun

Peabin Putkiremontti Pro perustuu siihen, että putkiremontille sovitaan kiinteä hinta, joka pitää. Alkuperäinen budjetti putkiremontille saattaa ylittyä yllättävien lisä- ja muutostöiden takia jopa 15 %. Tällä urakkamuodolla taataan, että niin ei käy.

Tehokas laastipumppu säästää aikaa ja ihmistä!

Peab Oy toteutti linjasaneerauksen As Oy Porvoonkatu 27:ssä, jossa lattian valamisessa käytetään uutta teknologiaa; valu tehdään aiempaa nopeammin ja siistimmin: laastipumppu säästää sekä aikaa että työmiesten selkiä.

Tapiolan Lähiseudun asiakaslehti: As Oy Otsolahdessa menestyksellisesti toteutettu putkisaneeraus arvostetussa taloyhtiössä

Peab sai kiitosta erityisesti aikataulujen pitävyydestä, osakkaiden ja asukkaiden tehokkaasta tiedottamisesta sekä nopeasta remontin läpimenoajasta.

Asunto uusiksi putkiremontin yhteydessä OSA 2

Ville-Veikko ja Katariina yhdistivät kaksi asuntoa ja uusivat koko asunnon ilmeen putkiremontin yhteydessä. Lopputuloksesta tuli jopa odotettua parempi!

Asunto uusiksi putkiremontin yhteydessä OSA 1

As Oy Otsolahden asukkaat Ville-Veikko ja Katariina halusivat yhdistää putkiremontin yhteydessä kaksi vierekkäistä asuntoa sekä uusia uuden asunnon ilmeen

Uusi keittiö putkiremontin yhteydessä

Taloyhtiön osakkaat usein antavat asuntoremonttien odottaa siihen, kunnes taloon tulee putkiremontti. Peabin ja Puustellin palvelumalli tarjoaa tähän oivan ratkaisun - mahdollisuuden teetättää yksilöllinen keittiöremontti laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja minimoiden asunnosta poissaoloajan.

Kokonaisuus kuntoon remontin yhteydessä

Remontti on yhtiölle aina suuri asia. As Oy Alppilan Ahossa päätettiin toteuttaa koko kiinteistön päivitys putkiremontin yhteydessä.

Entistä parempaa laadunvalvontaa mobiilisti!

Yhdessä putkiremonttikohteessa voi olla jopa kuusi tuhatta eri työvaiheiden tarkastusta. Niiden hallinta ei onnistu helposti kynän ja paperin avulla. Virheiden riski on liian suuri. Tästä syystä kehitimme kännykkään ladattavan ratkaisun ongelmaan.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.