Peab

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Työllistämme Pohjoismaissa 15 000 henkeä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5.1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Rakennamme ja kehitämme asiakkaillemme asunto- ja toimitilaratkaisuja valtakunnallisesti. Vahva rakentamisen ammattitaito yhdistettynä innovatiiviseen toimintatapaan takaa tuotantomme ja palveluidemme korkean kokonaislaadun.

Vastuullisuus ja välittäminen  ovat toiminnallemme tärkeitä tekijöitä ja tavoittelemmekin paikkaa alan parhaana työnantajana. Toimimme lähellä asiakasta paikallisesti kaikissa Pohjoismaissa ja Suomessa toimistojamme sijaitsee 8 paikkakunnalla Oulusta Helsinkiin. Olemme hyvä ja luotettava yhteiskuntarakentamisen kumppani. Meille paikalliset ja sosiaaliset kriteerit ovat tärkeitä. Teemme elinkaaren kestäviä ratkaisuja.

Meillä on vankan alueorganisaation lisäksi myös vahva tuki emokonserniltamme. Peab-konserni on Pohjoismaiden suurimpia rakentajia ja vahva ja vakavarainen pörssiyhtiö takaa meille toiminnan kehittämisen ja laajentamisen.

 

Lue lisää kotisivuiltamme www.peab.fi

Korjausyksikkö pähkinän kuoressa

Putkiremonttejamme toteuttamassa on noin 30 hengen nuorekas ja innovatiivinen porukka, joille asiakkaiden palvelu ja asiakastyytyväisyys ovat tärkeitä. Korjausyksikössä tehdään taloyhtiöiden putkiremonttien lisäksi toimitilasaneerauksia ja käyttötarkoituksen muutoksia.

Peabin putkiremonttihistoria alkaa vuodesta 2007, jolloin tehtiin ensimmäistä ”putkiremonttia”. Kyseessä oli As Oy Kalevankatu 34, joka oli paljon muutakin kuin putkiremontti, mutta 20 asunnon kohde antoi kuitenkin viitteitä siitä, että putkiremonttien tekeminen kohtuullisen isolta yritykseltä on mahdollista. Ensimmäisiä ideapalavereja putkiremonttien toteutuksesta pitivät  Marko Rinkinen ja Juha Paavilainen.

Idea jäi tällöin hautumaan ja Juha lähti toisen yrityksen palvelukseen, jossa tehtiin kylpyhuoneremontteja yksityisille asiakkaille. Tuona aikana idea Juhalla kuitenkin vahvistui. Samaan aikaan Markosta tuli yksikön johtaja ja Marko otti ensimmäiseksi tavoitteekseen käynnistää putkiremonttien kehittämisen. Sopivien yhteensattumien summana Juha palasi takaisin Peabille ja alkoi yhdessä Riikka Valtosen kanssa kehittää kyseistä liiketoiminta-aluetta.

Riikka oli tutustunut putkiremonttialaan aikaisemmassa työpaikassa rakennuttajakonsultin roolissa ja oli siirtynyt Peabille urakointipuolelle kuin tilauksesta. Ensimmäinen todellinen kohde saatiin käyntiin melko pikaisesti. Alusta asti oli selvää, ettei haasteena putkiremonteissa ole varsinainen tekeminen, vaan asukkaiden palvelu ja tiedottaminen. Rakennusliikkeissä ei perinteisesti kiinnitetty tällöin huomiota näihin osa-alueisiin, mutta nyt ne haluttiin nostaa keskeiseksi tekijäksi onnistumisessa. Peabin putkiremonteissa asiakkaat ovatkin aina olleet keskipisteenä ja palveluun sekä tiedottamiseen panostetaan aktiivisesti. Tänään olemmekin yksi merkittävimmistä putkiremontteja tekevistä yrityksistä pääkaupunkiseudulla.

Linjasaneerausprosessillemme on myönnetty ISO 9001 –sertifikaatti toiminnan laadusta ja kehitystyöstä. Kehitys jatkuu edelleen ja uusia innokkaita ammattilaisia koulutetaan jatkuvasti tähän yhteen haastavimmista palveluammateista.

Arvomme näkyvät aidosti toiminnassamme

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme olemalla aidosti innovatiivisia ja joustavia.

Pyrimme rakentamaan pitkäaikaista, rehellisyyteen ja luotettavuuteen perustuvaa yhteistyötä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja henkilöstömme kanssa.

Meidät tunnetaan käytännönläheisistä toimintatavoista, ripeästä päätöksenteosta ja asiakkaamme tarpeiden ymmärtämisestä.

Toimintamme perustuu aina hyvän liiketoimintatavan noudattamiseen sekä henkilöstömme ammattitaitoon.

Lue lisää esitteistämme

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.