Millainen on teidän onnistunut putkiremonttinne?

Tarvitsetteko apua hankesuunnittelussa? Onko toiveena nopea läpimenoaika koko remontille vai onko budjetti ensisijainen tekijä? Räätälöimme remontin juuri teidän taloyhtiöinne tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi.

Onnistunut putkiremontti lähtee suunnittelusta, jossa taloyhtiön toiveet ja osakkaiden vaikutusmahdollisuudet ovat ykkössijalla. Toteutuksesta vastaa taloyhtiön erityispiirteisiin perehtynyt toteutustiimi, joka ottaa omistajuuden remontista ja sitoutuu 100%:sti sen onnistuneeseen läpivientiin.

Haluamme tarjota remontin juuri sellaisena kokonaisuutena, kuin taloyhtiönne tarvitsee ja tästä syystä jokaiselle taloyhtiölle räätälöidään tarpeita vastaava yhtiökohtainen kokonaisuus remontista. Ei valmiita paketteja, vaan huolellinen perehtyminen jokaisen yhtiön omainaispiireisiin.

Lue lisää aiemmin toteuttamistamme kohteista referensseistämme.

Peabin putkiremontille on myönnetty ISO-9001 laatusertifikaatti todisteena toiminnan laadusta ja jatkuvasta kehitystyöstä. Haluamme aidosti parantaa putkiremontin palvelukokemusta ja tästä syystä olemme luoneet prosessin, jota noudattamalla pääsemme tavoitteisiimme niin asiakastyytyväisyyden kuin laadunkin osalta.

Panostamme asiakaslähtöisyyteen ja pyrimme korkeaan asiakastyytyväisyyteen – se välittyy tiimimme jäsenten asenteesta ja toimintatavoista. Asukkaat ei jää yksin asuntonsa remontti- ja muutostöiden kanssa vaan saa halutessaan käyttöönsä asiakaspalveluinsinöörimme palvelut veloituksetta. Myös Peabin suomenkielinen työnjohto on paikalla työmaalla joka päivä. Aktiivisen ja selkokielisen tiedottamisen ansiosta asukkaiden on helppo seurata remontin etenemistä ja työmaan tapahtumia.

Ota yhteyttä tiimiimme, niin löydetään yhdessä tapa toteuttaa teidänkin yhtiöönne onnistunut putkiremontti!   

Miten Putkiremontti etenee?

PUTKIREMONTTIUUTISIA

Tarinoita onnistuneista putkiremonteistamme sekä muista ajankohtaisista asioista!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.